Чому не працює кондиціонер? – 3 причини

3 причини, чому не працює кондиціонер

Чому не працює кондиціонер? Ну, центральне кондиціонування може бути складною системою, що складається з топки, повітроводів, конденсаторного блоку, змійовиків випарника, вентиляторів та інших частин. Будь-яка невелика проблема в будь-якій із цих областей може сприяти зниженню продуктивності цієї системи. Зазвичай ці проблеми несерйозні, і їх можна швидко вирішити вдома. В інших випадках вам потрібно буде звернутися до фахівця з опалення, вентиляції, вентиляції, вентиляції, вентиляції, вентиляції, вентиляції, вентиляції, вентиляції, вентиляції та кондиціонування повітря за професійною допомогою.

Щоб визначити рівень догляду, який вам може знадобитися, спробуйте ці прості рішення, щоб відновити роботу системи центрального кондиціонування.

Кондиціонер не працює, дує холодне повітря

Спочатку перевірте свій термостат. У більшості випадків люди змінюють різні температури, тому поточне число може бути не останнім, яке ви запам’ятали.

Якщо холодне повітря знову не подається, можливо, бракує охолоджуючої рідини. Хоча його не потрібно поповнювати, оскільки він знаходиться в замкнутому контурі, можливі витоки. Недостатня кількість холодоагенту призводить до того, що повітря стає не таким холодним, як хотілося б. Якщо це так, вам знадобиться допомога вашого підрядника HVAC, щоб усунути проблему. Уникайте самостійного поводження з холодоагентом.

Кондиціонер не працює, охолоджуючи будинок

Якщо минуло багато часу з тих пір, як ви востаннє використовували кондиціонер для охолодження повітря, відвідайте кожну кімнату у вашому домі, щоб переконатися, що решітки та вентиляційні отвори відкриті.

Якщо повітря, що надходить з реєстраторів, холодне, але в будинку це не відчувається, можливо, тепло трохи вийшло з-під контролю. Це означає, що температура всередині вашого дому піднялася надто високо, щоб система центрального повітря могла її швидко й своєчасно охолодити.

Щоб уникнути цього в майбутньому, виходячи з дому на тривалий час, встановіть термостат на пару градусів вище, ніж бажана температура. Коли ви повернетеся, змініть температуру на регулюванні на потрібну температуру. Правильне керування відведенням тепла заощаджує витрати енергії та уникає дискомфорту, одночасно зменшуючи навантаження на роботу системи.

Кондиціонер взагалі не працює

Якщо кондиціонер не вмикається повністю, скиньте автоматичний вимикач. Ця функція може знадобитися системі для перезавантаження.

В іншому випадку будь-які невідповідності в системі, такі як несправні двигуни, погана якість електропроводки або обмерзання котушок випарника, можуть заборонити роботу кондиціонера. Ваш спеціаліст з кондиціонування повітря може провести перевірку, щоб виявити конкретну проблему та запропонувати рішення.

За найкраще обслуговування систем опалення, вентиляції, вентиляції та кондиціонування, чемпіони з обслуговування

Ваш кондиціонер не працює? Service Champions — це комплексний постачальник послуг з обслуговування систем опалення та кондиціонування повітря в Лос-Анджелесі та Оранжі. Як спеціалісти, яким найбільше довіряють, ми постійно забезпечуємо високоякісне обслуговування клієнтів і експертну технічну підтримку для чудового опалення та охолодження.

Also read: whatapp will cease to work on selected phones in 2023 

You can follow our facebook page for more

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *